Cine ii harnic si munceste ori ii prost ori nu gandeste

Mereu am afirmat ca viata este o curva, o curva ordinara care intotdeauna ia ceva pentru a da ceva ce aparent este la indemana tutturor. Adevarul este, insa, undeva la mijloc. Atata timp cand platesti un pret pentru cea ce merita este foarte bine. Moartea Ralucai am anticpat-o mai demult, desi putem avea certitudinea ca ea nu a murit de prea multa munca si extenuare, toate acestea suprapunandu-se cu un organism slab. Vad un extaz general cauzat de dorinta de a avea, dorinta de a poseda. Foarte multi studenti pleca in “state” in vacanta de vara cica pentru a lucra si calatorii. Ei bine America nu e la o aruncatura de bat! Intr-o lume din in ce in ce mai activa nevoia de repaos total este din in ce in ce mai mare. Sunt profund dezamagit de cei ce isi vand sufletul pentru cativa banuti, cei care indura nedreptatea sociala. Ei sunt niste sclavi indobitociti de o morala prea corecta. Dar sa nu uitam ca totul nu e cea ce pare, tot cea ce citim noi este o iluzie, este ceva creeat de om in scopul abaterii atentiei de la lucruri ceva mai importante. E vorba de ceva si mai rau, e vorba de reinstaurearea comunismului, care in mod paradoxal este frate cu capitalismul, fapt evidentiat prin litera cu care incep. Vad o lume care nu e interesata de absolut nimic, o lume preocupata de a strange cat mai mult pentru a sfarsi in tarana de unde ne-am nascut. Viata pe care o traim e frumoasa chiar daca uneori ea e nemiloasa, viata iti ofera in fiecare zi noi oportunitati, viata e nedreapta cateodata, dar intotdeauna iti da posiblitatea sa alegi. Sunt sigur 100% ca voi muri intr-o zi dar pana atunci conteaza cea ce voi face, conteaza ca ma voi simti bine voi trai viata pana la ultima mea suflare, fara sa am regretul ca am fost mereu incorsetat de ceva, voi trai ca si cum in urmatoarea zi voi muri fiindca merita sa traiesti la maxim. Munca, realizarea, banii, notele toate sunt lucruri inventate care nu conteaza.

Advertisements

~ by Dark Knight on April 27, 2007.

One Response to “Cine ii harnic si munceste ori ii prost ori nu gandeste”

  1. Omule, sper să nu te superi pe mine, dar, nu mă pot abţine să nu remarc: ori eşti al naibii de grăbit, când scrii, ori eşti foarte aproape de analfabet. Mie mi-ar fi ruşine să las pe un blog, citit de atâţia oameni, un text cu atâtea greşeli. Şi, e păcat, pierzi din atenţia cititorului, pentru că acesta ajunge să vâneze tocmai aceste greşeli.
    “atâta timp CÂT plăteşti”, “ceea ce merită”, “călători” cu un singur i.
    Cât despre ideea expusă, ai şi nu ai dreptate. Zici că se vând pe câţiva bănuţi? Greşit, se vând pe o grămadă de bănuţi, ăştia de ajung manageri şi alte alea. Pe puţini bănuţi ne vindem noi, care acceptăm un salariu din care abia ajungem să ne plătim dările şi necesităţile. Dar, c’est la vie! Îi dăm înainte.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: