Vreau sa ma casatoresc (partea 2)

Din nou peste marele oras s-a asternut o patura de caldura. La fiecare colt de strada cate o curva alaturi de un client serveste pasarica proaspat incalzita in baia de aer inmiresmat al unei primaveri prea calde. Pula se ridica semet la orizont asemenea Ceahlaului intr-o disperata departare. Himenul e doar un pretext. Pizda virgina e ca dulceata apei dupa insetare. Fututul prolific e doar un scop si nu o cautare. Pizdele virgine se gasesc la orice colt dar totul are un pret. Lesbiene, bisexuale, femei heterosexuale sunt toate reale le putem atinge le putem fute doar cu un pret. Totul e de vanzare, si uneori e mai bine sa cumperi un futai ca la carte, sau mai bine zis ca in filmele porno decat sa astepti ca un disperat iubirea vietii tale care e o curva cu doua fete, o curva care iti va lua toti banii si care in cele din urma isi va gasi o alta victima. Un futai fara alte dureri de cap e cel mai bun lucru pe care un om il poate avea. merge omul la o curva se descarca si ninemi nu il intreaba nimic. Orice fantezie poate fi aplicata, totul e posibil limitarea e doar o iluzie. Asa ca ai de ales ori o viata de calugarie in care singurul lucru placut va fi pula unui staret la tine in cur sau viata de familie alaturi de sotie si de curvele ce vor urma.

Tu alegi puterea e la tine!

Advertisements

~ by Dark Knight on May 17, 2007.

2 Responses to “Vreau sa ma casatoresc (partea 2)”

  1. Sa ydohniti toti care vorbiti si ginditi in felul acesta. Sa va cada pula si sa va pocaiti la urma urmei, ca de nu va e dracu.
    E cel mai teribil lucru pe care l+am citit vre+odata pe internet.

    Like

  2. Puteti sa va intoarceti de la astfel de spurcaciuni. Credeti in Isus , el a murit pentru voi ca sa duceti o viata placuta lui Dumnezeu. Nu rata shansa! CREDE IN DUMNEZEU SI INTOARCETE LA MRALA BIBLICA.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: